COLOR.ME INTRODUCTION

COLOR.ME INTRODUCTION

Welkom bij de COLOR.ME introductiecursus. Deze opleiding omvat kleurfilosofie, haardiagnose, communicatie met de klant en productgebruik. Ontworpen om jouw technische vaardigheden te bevorderen en jou te helpen bij het aanpakken van uitdagingen. Leer over consultaties, kleurselectie, geavanceerde kleuring, kleurcorrectie, ontkleuring en praktische probleemoplossing.

INHOUD:

Vergroot jouw kennis van de cruciale elementen van kleur en diagnose. 

Het COLOR.ME-assortiment verkennen en doorgronden.

Leer hoe je het perfecte gepersonaliseerde kleurresultaat voor jouw klanten kunt bereiken.

De technieken, formuleringen en begrip die nodig zijn voor kleurcorrectie.

AANBEVOLEN VOOR

Alle coloristen die nieuw zijn met COLOR.ME of die hun kennis van COLOR.ME willen uitbreiden.

EDUCATOR: COLOR.KEY

PRAKTISCH

DATUM

Op aanvraag

LOCATIE

In jouw salon